Middag concert: Veldtbergen Trio


Het Veldtbergen Trio bestaande uit Henk Veldt, hoorn, Nicole van Jaarsveld, klarinet en Angélique Heemsbergen, piano is ontstaan uit musici van de Stichting Kamermuziek Utrecht. De combinatie van hoorn, klarinet en piano geeft een aangename combinatie van warme klanken en veelzijdigheid waar het trio graag mee aan de slag gaat.

Henk Veldt heeft hoorn gestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en ArtEZ Zwolle bij Herman Jeurissen en Fokke van Heel. Naast het spelen in grote symfonieorkesten is Henk een bevlogen dirigent bij jeugdorkesten en opleidingen.
Klarinettiste Nicole van Jaarsveld won tweemaal de kamermuziekmarathon van het Utrechts Conservatorium. Nicole soleerde in o.a. ‘Gnarly Buttons’, het klarinetconcert van John Adams. Ook musiceerde ze bij de Marinierskapel van de Koninklijke Marine en het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.
Angélique Heemsbergen was als soliste te horen in Gershwins Rhapsody in Blue. Zij is een veelgevraagd repetitor en solist en was verbonden aan producties van o.a. Chiel Meijering en het NJO Summer Academy. Het trio speelt een gevarieerd programma met werken van Johann Sobeck, Frederic Duvernoy, Antonín Dvořák, Wolfgang Amadeus Mozart, Robert Schumann, Franz Strauss en Carl Reinecke.


De entreeprijs voor het concert is € 15,=.


Tijd: 12:30 – 15:30 (Zaal open vanaf 12.00 uur.)


Jongeren tot 18 jaar hebben gratis toegang tot het concert.


Reserveren via concerten@cultuurmoerdijk.nl

Kijk ook op onze website www.cultuurmoerdijk.nl/werkgroepen/concerten

en facebook pagina: www.facebook.com/ConcertenCultuurMoerdijk


The event is finished.

Datum

28 nov 2021

Locatie

De Stad Klundert
De Stad Klundert, Molenstraat 33, 4791 HL Klundert

Prijs

€15,00
QR Code

Reacties zijn gesloten.