The Whale



The Whale van regisseur Darren Aronofsky betekent de comeback van hoofdrolspeler Brendan Fraser. Ruim dertien jaar was hij zo goed als verdwenen van het witte doek, omwille van zijn mentale gezondheid. In The Whale speelt Fraser nu de obese en depressieve literatuurdocent Charlie die probeert de liefde van zijn tienerdochter Ellie (Sadie Sink uit Stranger Things) terug te winnen.


Plot: Charlie (Brendan Fraser) leeft teruggetrokken en geeft Engelse les online. Hij heeft ernstig overgewicht en lijkt alles in zijn leven te zijn kwijt geraakt. Toch probeert Charlie, vol hoop, het contact met zijn 17-jarige dochter Ellie (Sadie Sink) te herstellen. Maar die neemt het hem kwalijk dat hij zijn gezin in de steek heeft gelaten. Langzaamaan ontdekken we hoe Charlie de man geworden is die we zien, en hoe hij hoopt toch een vader voor Ellie te kunnen zijn.


THE WHALE is zowel hartverwarmend als hartverscheurend. Aronofsky maakt je onderdeel van een leven waar je van weg wilt kijken, maar dat je tot tranen toe beroert. ‘Fraser gives the performance of a lifetime’ (Time Out).



The event is finished.

Datum

01 dec 2023

Tijd

20:00 - 22:30

Locatie

Theater De Schuur
Theater de Schuur, Kerkstraat 23, 4761 CA Zevenbergen

Prijs

€8,00
QR Code

Reacties zijn gesloten.