Speciaal Concert Orkest Koninklijke Luchtmacht

Zaterdag 14 mei 2022 geeft het Orkest Koninklijke Luchtmacht een speciaal concert in sporthal De Niervaert in Klundert.


Op uitnodiging van de Stichting Cultuur Moerdijk komt het Orkest Koninklijke Luchtmacht met hun concertprogramma getiteld ‘Meet The Orchestra’ op zaterdagavond 14 mei aanstaande naar Klundert. De grote sporthal van De Niervaert zal dan omgebouwd worden tot een grandioze concertzaal compleet met een prachtige lichtshow.

In eerste instantie was het de bedoeling dat dit befaamde orkest al in april 2020 naar Klundert zou komen met het programma in het kader van 75 jaar bevrijding. Dit kon toen niet doorgaan door alle corona-ontwikkelingen. Nu komen ze dus op 14 mei naar Klundert en mogen we genieten van de huidige show van dit geweldige orkest onder leiding van chef-dirigent majoor Patrick Curfs.Kijkje achter de schermen:
Deze avond biedt het Orkest Koninklijke Luchtmacht u een kijkje achter de schermen, Was u altijd al benieuwd wat dit orkest allemaal doet? Hoe kom je er eigenlijk bij en (hoe) word je daarna ook nog een militair? Welke instrumenten maken allemaal deel uit van dit orkest?


Dit wordt een feestje:
Het orkest laat zich muzikaal van haar beste kant zien: diverse bezettingen, topklasse arrangementen, muzikale hoogstandjes, solisten uit het eigen orkest en ook met de geweldige vocalist Martin van der Starre.
Onder leiding van chef-dirigent majoor Patrick Curfs neemt het orkest u mee in haar wereld. En dat in het jaar waarin het orkest 70 jaar bestaat. Dit wordt een feestje! En niet alleen tijdens het concert, maar ook daarna. Want na het concert zal er nog gezellig gefeest kunnen worden tijdens de after-party.


The event is finished.

Datum

14 mei 2022

Tijd

20:00 - 23:00

Locatie

De Niervaert
Molenvliet 7, 4791 GB Klundert

Prijs

€5,00
QR Code

Reacties zijn gesloten.