PAPIER SAMEN MET GLAS BEKIJKEN

Expositie op 15 en 16 oktober.  Openingstijden beide dagen 13.00 tot 17.00 uur. Locatie Bij Verhoeven, Entree gratis ​

Op deze expositie georganiseerd door de werkgroep Expo van Cultuur Moerdijk is een grote variëteit te zien van kunst gemaakt met zowel glas als papier in de ruimste zin van het woord. Een expositie met recent werk van 12 Nederlandse kunstenaars, van ingetogen tot extravert.


Papier: in de vorm van boeken, bladen, kranten en folders is niet uit ons leven weg te denken. Maar dit alledaagse materiaal kan ook op een heel andere manier gebruikt worden. Voor kunstenaars is het een grondstof met haast onbegrensde mogelijkheden. Sterke staaltjes daarvan zijn te zien op deze expositie zoals deze motor gemaakt door Cor SchreudersGlas: het is bijna niet voor te stellen dat met glas waarmee wij dagelijks bezig zijn verheven kan worden tot deze tentoongestelde kunst waar veel verschillende technieken te zien zijn. Een bijzondere compositie gemaakt door Peggy Bus:


Aan beide grondstoffen gaan wij nu dan ook op een andere manier aandacht besteden.


Aan de kunstenaars die aanwezig zijn kunnen natuurlijk ook vragen, die ongetwijfeld oprijzen, stellen. Ook zullen meerdere kunstenaars aan het werk zijn.Wederom een expositie om van te genieten. Ook nu weer gratis te bezoekenKunstwerken van papier:


Kunstwerken van glas:


The event is finished.

Datum

15 - 16 okt 2022

Tijd

13:00 - 17:00

Locatie

Bij Verhoeven
Bij Verhoeven, Kerkstraat 8, 4761 CB Zevenbergen

Prijs

Free
QR Code

Reacties zijn gesloten.