Symfonish Kerstconcert 2023!

Kerstconcert 2023 met Symfonisch RuimteOrkest, Koor LaChanda, Duo Lot & Fields


Op zaterdag 16 december 2023 organiseert de Stichting Cultuur Moerdijk een groots Kerstconcert in de Rooms-katholieke Bartholomeus kerk in Zevenbergen. Het Symfonisch RuimteOrkest onder leiding van Caspar Versluis en het koor LaChanda onder leiding van Ruud Krijnen vertolken klassieke muziek en traditionele kerstliederen. Het duo Lot & Fields zorgt voor moderne popmuziek begeleidt door het RuimteOrkest.


Het programma brengt o.a. “Procession of the Sardar”, “Hush My dear”, “Ding Dong Merely on high”, “Autumn Leaves” en “Star Carol”.


Caspar Versluis is de dirigent van het RuimteOrkest . Hij dirigeert met veel enthousiasme sinds maart 2006 het orkest. Caspar is geen onbekende in de harmonie- en fanfarewereld. Het RuimteOrkest is gegroeid tot ruim 40 leden. Het repertoire is gevarieerd en bestaat uit licht klassieke werken, film- en musicalmuziek. Ruud Krijnen is dirigent van het project koor LaChanda. Dit koor wordt voor elk concert samengesteld door ervaren zangers vaak met “Charles Dickens” klederdracht. Het duo Lot & Fields bestaat uit zangeres Lotte Okkerse en gitarist Rob van de Velde. Samen met het RuimteOrkest verbinden zij pop- en klassieke muziek met elkaar tot een prachtige geheel. Het Symfonisch RuimteOrkest heeft speciaal voor deze gelegenheid arrangementen geschreven.


De toegang is gratis en na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.
De bezoekers krijgen in de pauze een koffie of thee. Het concert begint om 20:00 uur en de kerk is open vanaf 19:30 uur.


The event is finished.

Datum

16 dec 2023

Tijd

20:00 - 22:00

Locatie

H. Bartholomeus kerk
Markt 19, 4761 CE Zevenbergen

Prijs

Free
QR Code

Reacties zijn gesloten.