Foto expositie

Op zaterdag 2 en zondag 3 maart tonen vier fotografen hun werk in Zevenbergen, ieder met een uitgebreide reportage.


Perry van Kempen met zijn liefde en passie voor natuur en landschap, vooral voor de Brabantse Wal, heeft zich gespecialiseerd in landschapsfotografie en portretfotografie.

Will Gorissen heeft een voorkeur voor het fotograferen van landschappen en onderwerpen of thema’s die hem boeien, verwonderen en die uitdagend zijn.

Wim Hansum afgestudeerd aan de academie voor schone kunsten in Turnhout, fotografeert portretten of verstilde beelden, en streeft ernaar om de diepere lagen in zijn foto’s vast te leggen, waarbij de kijker zelf invulling kan geven aan een verhaal.

Moniek van Gils uit Klundert is een mensenfotograaf. Ze legt als bruidsfotograaf een persoonlijk, puur, ongedwongen en oprecht beeld vast en neemt je mee in de emotie. Sinds corona en de lockdown periode heeft ze zich ook gespecialiseerd in het vastleggen van dagelijkse tafereeltjes van mensen, en een persoonlijk foto dagboek uitgegeven.

De expositie is op zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. De locatie is Hotel Bij Verhoeven, Kerkstraat 8 in Zevenbergen.

De toegang is gratis en de locatie is toegankelijk voor mensen met een rolstoel of rollator.The event is finished.

Datum

02 - 03 mrt 2024

Tijd

13:00 - 17:00

Locatie

Bij Verhoeven
Bij Verhoeven, Kerkstraat 8, 4761 CB Zevenbergen

Prijs

Free
QR Code

Reacties zijn gesloten.