OEKRAÏNE DAGEN

Deze expositie vindt plaats Bij Verhoeven, Kerkstraat 8 in Zevenbergen. Zoals altijd is ook deze expositie gratis te bezoeken.

De opening is op zaterdag 17 juni om 13.00 door een van onze wethouders.


Beide Oekraïne Dagen dagen zijn gevuld met muziek en dans.


Ook brengen wij een stuk geschiedenis over Oekraïne door kennis te maken met zo’n 60tal foto’s die de geschiedenis vertellen over de cultuur. Tevens zijn er verschillende boeken om door te bladeren of te lezen.


Op zaterdag hebben wij een optreden van het ensemble Roesalka met zang, dans en een modeshow. Door de zeer kleurrijke groep wordt dit een fantastische beleving.


Op de zondag is er een optreden van het ensemble Kalinka De groep die bestaat uit een orkest en zangers en dansers en brengen tijdens hun optredens Oekraïense folklore op het podium. Dit land in oorlog laat ons zo kennis maken met zijn muziek, dans en cultuur.


De kunstenaars Anastasia Velichkovska, Lada Baryshnikova, Vitalii Rudenko, Bogdan Tarasenko, Ganna Maslovska en Olexsandra Monastyrskadie nu in Moerdijk wonen presenteren hun aparte schilderkunst.


Het wordt zeker een beleving voor iedereen en de moeite waard om kennis te maken met dit land en de inwoners die ook in de Gemeente Moerdijk wonen.
 • 00

  Dagen

 • 00

  uren

 • 00

  Minuten

 • 00

  seconden

Datum

17 - 18 jun 2023

Tijd

13:00 - 17:00

Locatie

Bij Verhoeven
Bij Verhoeven, Kerkstraat 8, 4761 CB Zevenbergen

Prijs

Free
QR Code

Reacties zijn gesloten.