Cine7 Ladies Night: Soof 3


Inmiddels een begrip: De Cine7 Ladies Night!
In het kader van Internationale Vrouwendag en in samen werking met de Vrouwen van Nu organiseert Cine7 weer een Ladies Night. Met een Cine7pas 2023 of een lidmaatschapskaart van de VvN kun je een ticket kopen met € 1,50 korting.


Volkskrant: Soof blijft een A-merk op het Nederlandse romkomschap ★★★★☆


Ben je eindelijk oud en wijs genoeg om je leven op orde te hebben, begint je lichaam af te takelen. Na de midlifecrisis in Soof en het exploderende huwelijk in Soof 2, draait Soof 3 om een knobbeltje met grote gevolgen. De film is ietsje ernstiger van toon dan die eerste twee delen, maar die keuze pakt goed uit.


Plot:
Soof heeft eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.


Geregisseerd door: Anne de Clercq
Met onder meer: Lies Visschedijk, Fedja van Huêt en Roos DickmannThe event is finished.

Datum

10 mrt 2023

Tijd

20:00 - 22:30

Locatie

Theater De Schuur
Theater de Schuur, Kerkstraat 23, 4761 CA Zevenbergen

Prijs

€7,50
QR Code

Reacties zijn gesloten.