Afgelast! : 49ste Kerstexpo

Helaas is deze 49ste Kerst Expositie afgelast vanwege Corona!

49ste  Kerstexpo:

Ook dit jaar tonen wij weer een zo’n breed mogelijke vorm van amateurkunst zodat weer  iedereen van de vele kunstwerken kan genieten.


26 tot en met 30 december van 13.00 tot 17.00 uur
:

* Opening: De kerstexpositie zal op 26 december om 13:00 worden geopend door de bekende schilder Bep Bernard
* Het Ruimteorkest: Op 26 december zal het Ruimteorkest spelen
* Locatie: Bij Verhoeven Kerkstraat 8 Zevenbergen.
* Toegang: Deze is gratis
* Op 30 dec. gaan wij om 16.30 sluiten.


We zijn nu 5 dagen iedere middag zijn geopend is er voldoende tijd beschikbaar om een kijkje te komen nemen. De entree is ook nu weer gratis. De nieuwe locatie, Bij Verhoeven, is zeer geschikt om veel liefhebbers te ontvangen.


Deze KUNST expositie vindt plaats in de dagen tussen Kerst en Nieuwjaar; een periode van betrekkelijke rust. Dat tekent ook de sfeer van dit jaarlijks terugkerend fenomeen waar amateurkunstenaars hun werk tonen, dat zij in het voorbije jaar hebben gemaakt.


Naast kunstenaars, die al eerder op de Expo aanwezig waren en nu nieuwe kunst laten zien, zijn er dit jaar veel deelnemers die voor de eerste keer deelnemen. Tezamen bieden zij een bonte verzameling van werken aan. Verschillende kunstenaars zijn ook aan het werk waardoor te zien is hoe zo’n kunststuk gemaakt wordt.


Bij het kijken en bekijken speelt het contact tussen de makers en het bezoekers een belangrijke rol. De exposanten leggen uit, lichten toe, discussiëren over wat hen bezielt. Zo kan er een aangename sfeer ontstaan, eigen aan de expositie, waarmee de werkgroep Expo het jaar 2021 afsluit. Ook zal er op deze expositie een muzikale omlijsting zijn.

De toegang is gratis!

Voor vragen mail naar: exposities@cultuurmoerdijk.nl


The event is finished.

Datum

26 - 30 dec 2021

Tijd

13:00 - 17:00

Locatie

Bij Verhoeven
Bij Verhoeven, Kerkstraat 8, 4761 CB Zevenbergen

Prijs

Free
QR Code

Reacties zijn gesloten.